top of page
Anker 1

Paranormaal healen

De kern van paranormaal healen ligt volledig in het toepassen van natuurlijke energie. Dit bestaat o.a. uit "handoplegging" of "magnetiseren:"

Paranormale energie healing

Wat is Paranormaal healen?

De kern van paranormaal healen ligt volledig in het toepassen van natuurlijke energie. Dit bestaat o.a. uit handoplegging of magnetiseren.

Een paranormale healer beschikt over een meer dan gemiddeld vermogen om via de handen een zeer fijne 'magnetische' energie op anderen over te brengen.
Dit is energie die niet direct te meten is, terwijl de cliënt het effect ervan heel goed kan ervaren.

 

Bij behandelingen ondervindt men een warme of koude stroom of een lichte prikkeling. Veelal gaat dit samen met een gevoel van ontspanning en diepe rust. Spanningen die zich in het lichaam hebben opgekropt worden losgemaakt en geneutraliseerd.

 

Een behandeling heeft als doel om een krachtige impuls voor lichaam en geest te creëren. Men kan zo lichamelijk herstellen en op hetzelfde moment wordt er een sterke stimulans afgegeven aan de geest om weer in balans te komen.

Het lijkt nog het meeste op een vorm van 'resetten', zeg maar schoon opnieuw beginnen.

Na een behandeling ervaart men meer energie, die gepaard gaat met verbeterde innerlijke rust. Er is een toename in zelfvertrouwen en het vermogen om voor jezelf op te komen.

 

Een paranormaal healer is sterker dan gemiddeld ontwikkeld op het gebied van gevoeligheid en intuïtie. Dit vermogen gebruikt een healer, om op een bijzondere manier, inzicht in de energie van de medemens te verkrijgen. Door deze inzichten te delen of te besturen kan er worden geholpen. Veelal is cliënt in staat zichzelf al beter te begrijpen.

In sommige gevallen kunnen we tot heel concrete adviezen op lichamelijk of geestelijk gebied komen.

 

Paranormale behandelingen werken o.a. bij:

 

Hyper- en overgevoeligheid, overspannenheid, burn-out, depressie, slapeloosheid, nachtmerries, rusteloosheid, angsten, emotionele problemen, gejaagdheid, concentratiestoornissen, hoofdpijn, migraine, hartkloppingen, hyperventilatie, stoornissen in de spijsvertering, spierspanningen en verkrampingen, of spit en chronische vermoeidheid.

 

Ook bij relatieproblemen, spanningen i.v.m. overlijden van een geliefde, onzekerheid over de eigen identiteit, persoonlijke conflicten in de werksituatie kan verlichting worden geboden.

 

Er zijn ook mensen die weliswaar geen grote klachten of problemen hebben, maar toch het gevoel hebben niet goed te functioneren en in hun situatie een klein steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Handoplegging magnetiseren
spanningen opgekropt - resetten
Inzicht artikelen
bottom of page