top of page
Anker 1

Hoe werkt handgenezing?

Handgenezing, handoplegging of magnetiseren vind je in vele culturen en door de eeuwen heen. Iedere beoefenaar heeft zijn eigen methode. Een heldervoelend persoon laat zich door energie van de ander leiden en zal zelf ook pijn meebeleven. Intuïtief draagt de therapeut energie over, om balans te brengen en het zelf helende vermogen te stimuleren.

Is jouw levensenergie laag?

Dan is er meer kans om ziek te worden of om stress te krijgen. Als we deze energie onder controle hebben dan zijn we beter in staat zijn om gelukkig te zijn en worden ziektes veelal voorkomen.

Handgenezing wordt ervaren als liefdevolle energie. Met die energie van liefde brengt een therapeut of handoplegger je dichter bij je ware zelf. Het geeft je leven een heel andere kwaliteit, intenser, bewuster dan ooit.

Een behandeling voelt als een heerlijke gloed die door en om je heen stroomt.

 

Als handoplegger werk ik op intuïtie en behandel ik lichaam en geest. Energie geven aan lichaam, emoties, geest en ziel creëert vele positieve effecten die ontspanning en gevoelens van vrede, veiligheid en welzijn laten ontstaan.

De universele levensenergie die wordt gebruikt is ruimschoots aanwezig en genoeg voor iedereen. Kortom het werkt eigenlijk altijd, zelfs bij mensen die twijfels hebben.

Handen energie intiutief
Heldere energie in stenen
Inzicht artikelen
bottom of page