top of page

Voor wie 

Kinderen
Volwassenen
Dieren

Veel kinderen hebben moeite om zich staande te houden in de huidige maatschappij. Ik noem dit nieuwetijds kinderen.  High sensitiviteit (indigo kinderen), Regenboogkinderen, ADHD, ADD, PDD-NOS, etc.  

Deze nieuwetijds kinderen zijn een tikkeltje anders, doen aparte uitspraken en gedragen zich net niet zoals men verwacht. Ze hebben moeite met de eisen die de omgeving stelt. Juist deze kinderen hebben veel baat bij een bijzondere behandeling.

Overvloedige energie weghalen en tot rust brengen. Belangrijk is verklaren wat er eigenlijk met ze gebeurt en hoe ze zich kunnen weren.

Hebt u ook zo'n bijzonder kind?

Loopt het stroef in het onderwijs en bij de hulpverlening?

Gun uw kind die kans om lekker zichzelf te kunnen zijn. 

Weliswaar volwassen maar nog niet altijd  opgewassen tegen de dagelijkse problemen?

 

Extra gefrustreerd bij ontbreken van de waarheid, ethiek, rechtvaardigheid en vrijheid. Oververmoeid door de eigen intensiteit en het niet kunnen loslaten van spanningen. Vindt u vooral rust bij dieren en in de natuur?

Wij helpen u graag deze situaties te beheersen.

 

Ook wanneer u regelmatig perioden van apathie en cynisme heeft, die op zichzelf nieuwe problemen veroorzaken. Men begrijpt u verkeerd of u heeft het gevoel verraden te worden.

Bij gebrek aan herkenning of vertrouwen zullen uw gedachten, gevoelens en meningen verborgen worden gehouden met het idee om problemen te voorkomen.

 

Wij helpen u graag die energie en gedachten te ordenen.

Soms is ontlading van opgekropte energie al voldoende.

Dieren behandelen met energie is uitermate effectief. 

Met energie herstel ik het zelf genezende vermogen waarover ieder dier beschikt. Genezing vindt dus op natuurlijke wijze plaats. 

 

Een healing voor dieren is zeker een goed alternatief als genezingsmethode.

 

Veel klachten kunnen worden behandeld, ook op afstand via een foto.

 

Dieren zijn heel puur en staan open voor energetische genezing.

 

Er zijn al veel goede resultaten behaald bij verschillende dieren. Zoals honden, poezen, boerderijdieren en paarden. Denk daarbij aan een blessure, ziekte of problemen met het verteren van voeding.

bottom of page